Iako je prvi ribolovni dan započeo bonacom i prognozama iskusnih ribolovaca kako tuna neće zagristi radi visokih temperatura, prve tune su pokleknule pred slasnim zalogajima i zagrizle su ješke. U kasnim poslijepodnevnim satima ekipa Ranj prva se proslavila ulovom tune. Kraljevičani u ekipi “Ma ne” nažalost su ostali bez ulova, nakon višesatne borbe ipak su izvukli deblji kraj, a tuna koja je prema slobodnoc procjeni težila oko 200 kilograma dočepala se slobode. Omišaljska ekipa pred pet minuta prije službenog dijela natjecanja zakačila je kapitalca, ali u službenom dijelu natjecanja Bigomovci nisu je uspjeli nadjačati.

Posjetitelje fešte drugog BIG OM dana, osim gatronomske ponude i zabave uz Xfinity band razveselila je tuna teška gotovo 180 kilograma. Nažalost, ulovljena je mimo natjecanja. Radi velikog interesa izvagana je i pokazana posjetiteljima.

Prema prognozama iskusnih ribolovaca pred nama je promjena vremena što bi moglo utjecati i na apetit tuna pa se svi nadamo kako će tuna sutra više gristi.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *